Vikend ne Sarande

from/per night 25.00
 • Turizëm  - VikendePershkrimi

Agjenda

 • Qëndrimi: 3 ditë / 2 net
 • Çmimi: 49€ për person në dhoma dyshe, treshe, katërshe

Dita 1

 • Nisja nga Kosova
 • Arritja në Gjirokaster
 • Vizitë qytetit dhe Kalasë së Gjirokastërs
 • Akomodimi në Hotel Erdano në qendër të Sarandës
 • Kohë e lirë
 • Darka në Hotel

Dita 2

 • Mengjesi në Hotel
 • Vizitë në qyteitin antik Butrinti
 • Vizite ishujve të Ksamilit
 • Kthimi në Sarandë, vizite qytetit.

Dita 3

 • Mengjesi në Hotel
 • Lirimi i hotelit në ora 09:30
 • Ndalesë në Himare dhe Llogara , shijimi i pamjeve panoramike
 • Arritja ne Vlore
 • Vizitë qytetit te Vlorës
 • Kthimi në Kosove

Nisjet:

 • Nisja nga Prishtina 07:00
 • Nisja nga Suhareka 07:50
 • Nisja nga Prizreni 08:15
 • Nisja nga Fushe Kosova 07:05
 • Nisja nga Komorani 07:30

Rooms Types