Mirë se erdhët te SKYEXPRESS - Travel & Tourism!

Çmimet aktuale & informacione me rëndesi
Fluturime nga PRISHTINA
BASELMer, 15.0750,-CHF*
STUTTGARTMer, 15.0799,-EUR*
DÜSSELDORFMer, 15.07200,-EUR*
BASELPre, 17.0760,-CHF*
DÜSSELDORFPre, 17.0799,-EUR*
STUTTGARTSht, 18.07100,-EUR*
DÜSSELDORFSht, 18.07110,-EUR*
MÜNCHENSht, 18.0780,-EUR*
BASELDie, 19.0770,-CHF*
Fluturime për në PRISHTINA
BASELMer, 15.07160,-CHF*
STUTTGARTMer, 15.07160,-EUR*
DÜSSELDORFMer, 15.07269,-EUR*
BASELPre, 17.07209,-CHF*
DÜSSELDORFPre, 17.07230,-EUR*
STUTTGARTSht, 18.07189,-EUR*
DÜSSELDORFSht, 18.07229,-EUR*
MÜNCHENSht, 18.07170,-EUR*
BASELDie, 19.07180,-CHF*
SKYEXPRESS

*Ony way (një drejtim) çmimi kuptohet me tatim dhe taxa. Duhet të keni parasysh ndryshimet e mundëshme teknike dhe të çmimeve!.

SKYEXPRESS

Bagazhi për transport dhe i dorës

Pesha e bagazhit pët transport është 1x max. 20kg, ndërsa bagazhi i dorës 5kg (masa 55x40x20cm). Është i lejuar vetëm një bagazh dore për pasagjer.        

Bagazh dore lexo më tutje


Rezervo dhe paguani online
 Transferim i menjëhershëm! Transferim i menjëhershëm!  Me Faturë Me Faturë  Me pare në dorë Me pare në dorë
 Transferim i menjëhershëm!
direkt gjatë rezervimit.
Rezervo përmes telefonit dhe bëre parapagesen e biletës tek SKYEXPRESS. direkt te sporteli SKYEXPRESS në aeroport.

 

Fluturime internacionale
Vienna nga 190,-EUR *
Brussel nga 169,-EUR *
Zagreb nga 79,-EUR *
Istanbul nga 59,-EUR *
Paris nga 159,-EUR *
Amsterdam nga 159,-EUR *
London nga 249,-EUR *
New York nga 629,-EUR *
Rome nga 129,-EUR *
SKYEXPRESS
Rezervoni online!

SKYEXPRESS tash e tutje ofron të gjitha shërbimet per pasagjeret e vet me metodat më bashkëkohore në internet. Në këtë rast plotësimi i dëshirave Tuaja individuale është shumë ma i lehtë ....

Rezervoni online! lexo më tutje


SKYEXPRESS
Info & Shërbime


Call Center:

+381 38 410 100

Gjermani

Tel. +49 711 219 527 62
 Viber-WhatsApp +49 151 4554 8659

Zvicerr

Tel. +41 61 509 13 39
 Viber-WhatsApp +41 76 735 1829

Kosovë

 Viber-WhatsApp +377 45 492 580

Nga:
Deri:
Kthimi nga:
Kthimi deri:
Njsja më
Kthimi më
Kërkoni fluturimin
Hyrja / MY BOOKING:


Login
© copy 2020  www.skyexpress.info | AGB | Kontakt | Impressum |
SKYEXPRESS
Ju lutem, përdorni Browserin Firefox mbi Version. 3.x ose Internet Explorer mbi 6.x, dhe sigurohuni se JavaScript është aktiv.