Kontakt

SKYEXPRESS Kosova
Bulevardi Bill Klinton
KS-10000 Prishtinë

Call Center:
+381 38 410 100
 Viber-WhatsApp +377 45 492 580

 
   

SKYEXPRESS Germany

Tel. +49 711 219 527 62
 Viber-WhatsApp +49 151 4554 8659

SKYEXPRESS Swiss

Tel. +41 61 509 13 39
 Viber-WhatsApp +41 76 735 1829


 

 E-Mail: info@skyexpress.info
 Web: www.skyexpress.info

Nga:
Deri:
Kthimi nga:
Kthimi deri:
Njsja më
Kthimi më
Kërkoni fluturimin
 
Hyrja / MY BOOKING:


Login
Info & Shërbime
© copy 2022  www.skyexpress.info | AGB | Kontakt | Impressum |
SKYEXPRESS
Ju lutem, përdorni Browserin Firefox mbi Version. 3.x ose Internet Explorer mbi 6.x, dhe sigurohuni se JavaScript është aktiv.