TOP Hotele

Rezervime hotelesh në të gjithë globin.

ROYAL G HOTEL & SPA

nga/ një natë/ një Person

MAX ROYAL G

nga/ një natë/ një Person

GRAND BLUE FAFA

nga/ një natë/ një Person
TOP RATED

HOTEL PROVA

nga/ një natë/ një Person

GRANADA LUXURY BELEK

nga/ një natë/ një Person

Vikend ne Sarande

nga/ një natë/ një Person

HAYDAR PASA PALACE HOTEL

nga/ një natë/ një Person

Mylome Luxury Hotel & Resort

nga/ një natë/ një Person

Eftalia Ocean

nga/ një natë/ një Person

TOP DESTINACIONET

Fluturime ne te gjitha destinacionet Europiane dhe Boterore.


Lajmet aktuale te SKYEXPRESS.

BILETA AEROPLANI

BILETA AEROPLANI

Rezervime te biletave te aeroplanit. Fluturime ne te gjitha destinacionet, Europiane dhe Boterore.

RENT A CAR

RENT A CAR

PRESTIGE RENT A CAR  Rezervime veturash të markave të ndryshme ne dispozicionin tuaj! Me çmime te volitshme per klientet tane.
10% Zbritje nga cmimi fillestar

REZERVIME HOTELESH

REZERVIME HOTELESH

Rezervime te hoteleve ne te gjithe boten. Antalya, Stamboll, Dubai, Egjipt, e shume vende te tjera.

BILETA  AUTOBUSI

BILETA AUTOBUSI

Bileta autobusi Prishtine – Durres, Prishtine – Sarande, Prishtine-Shengjin, Prishtine-Velipoje, Prishtine- Vlore, Prishtine-Dhermi, etj