GRANADA LUXURY BELEK

Belek, Cumhuriyet Cd., 07506 Serik/Antalya, Turkey

from/per night 199.00
  • Turizëm  - TurqiPershkrimi

Duke ofruar ambiente të bollshme dhe unike të projektuara posaçërisht për fëmijët, Granada Luxury Belek përmban dy mini klube për fëmijët e moshës 4-12 vjeç dhe një park argëtimi. Wonderland vjen me parqe akua dhe objekte argëtimi dhe mund të arrihet me ashensor.

Mini klubi është i pajisur me lojëra tavoline, aktivitete të përditshme krijuese si dhe një park lundrues në momente të caktuara të ditës.

Shërbimi i kujdesit për fëmijët dhe karrocat mund të ofrohen sipas kërkesës me një kosto shtesë për lehtësinë tuaj. Krevati, vaska për fëmijë dhe karrige e lartë ofrohen pa pagesë. Objektet e tjera për fëmijë përfshijnë një ngrohës shishe dhe blender për të lehtësuar përgatitjen e vakteve tuaja.


Dhomat