MAX ROYAL G

Bulevardi Pishat e buta, Mali i Robit, 2504 Golem, Albania

from/per night 40.00
  • Turizëm  - ShqiperiPershkrimi

E vendosur ne Golem, pak hapa nga plazhi Mali I Robit, Max Royal G ka akomodim me një restorant, parkim privat falas dhe një bar. Rreth 6 minuta në këmbë nga plazhi i Qerretit, prona është gjithashtu 1.4 km larg nga plazhi i Golemit dhe ofron WiFi falas. Prona ofron një pritje 24-orëshe, shërbim në dhomë dhe këmbim valutor për mysafirët.

Dhomat