Mirë se erdhët te SKYEXPRESS - Travel & Tourism!

Çmimet aktuale & informacione me rëndesi
Fluturime nga PRISHTINA
BASELDie, 14.02239,-CHF*
STUTTGARTDie, 14.02119,-EUR*
BASELMar, 16.02139,-CHF*
DÜSSELDORFMër, 17.02139,-EUR*
STUTTGARTMër, 17.02129,-EUR*
BASELEnj, 18.02139,-CHF*
STUTTGARTSht, 20.02140,-EUR*
BASELSht, 20.02249,-CHF*
DÜSSELDORFSht, 20.02129,-EUR*
Fluturime për në PRISHTINA
BASELDie, 14.0270,-CHF*
STUTTGARTDie, 14.0260,-EUR*
BASELMar, 16.0270,-CHF*
DÜSSELDORFMër, 17.0270,-EUR*
STUTTGARTMër, 17.0265,-EUR*
BASELEnj, 18.02109,-CHF*
STUTTGARTSht, 20.0290,-EUR*
BASELSht, 20.0290,-CHF*
DÜSSELDORFSht, 20.0279,-EUR*
SKYEXPRESS

*Ony way (një drejtim) çmimi kuptohet me tatim dhe taxa. Duhet të keni parasysh ndryshimet e mundëshme teknike dhe të çmimeve!.

SKYEXPRESS

Bagazhi për transport dhe i dorës

Pesha e bagazhit pët transport është 1x max. 20kg, ndërsa bagazhi i dorës 5kg (masa 55x40x20cm). Është i lejuar vetëm një bagazh dore për pasagjer.        

Bagazh dore lexo më tutje


Rezervo dhe paguani online
 Transferim i menjëhershëm! Transferim i menjëhershëm!  Me Faturë Me Faturë  Me pare në dorë Me pare në dorë
 Transferim i menjëhershëm!
direkt gjatë rezervimit.
Rezervo përmes telefonit dhe bëre parapagesen e biletës tek SKYEXPRESS. direkt te sporteli SKYEXPRESS në aeroport.

 

Fluturime internacionale
Vienna nga 190,-EUR *
Brussel nga 169,-EUR *
Zagreb nga 79,-EUR *
Istanbul nga 59,-EUR *
Paris nga 159,-EUR *
Amsterdam nga 159,-EUR *
London nga 249,-EUR *
New York nga 629,-EUR *
Rome nga 129,-EUR *
SKYEXPRESS
Rezervoni online!

SKYEXPRESS tash e tutje ofron të gjitha shërbimet per pasagjeret e vet me metodat më bashkëkohore në internet. Në këtë rast plotësimi i dëshirave Tuaja individuale është shumë ma i lehtë ....

Rezervoni online! lexo më tutje


SKYEXPRESS
Info & Service


Call Center:

+381 38 610 100

Gjermani

Tel. +49 211 546 9070
Tel. +49 711 959 69818

Zvicerr

Tel. +41 61 500 0516

Kosovë

Tel. +377 45 492 580
Tel. +386 49 332 300

Nga:
Deri:
Kthimi nga:
Kthimi deri:
Njsja më
 Kalendari
Kthimi më
 Kalendari
Kërkoni fluturimin
Hyrja / MY BOOKING:
Agjencionet: Emri juaj përdorues,
Klienti: Emaili Juaj:
Shifra sekrete:
Login
© copy 2016  www.skyexpress.info | AGB | Kontakt | Impressum |
SKYEXPRESS
Ju lutem, përdorni Browserin Firefox mbi Version. 3.x ose Internet Explorer mbi 6.x, dhe sigurohuni se JavaScript është aktiv.